Meis Brandbeveiliging en Sansidor bundelen de krachten, welkom bij de Sansidor-familie!

10 juli 2024

We zijn erg blij te kunnen mededelen dat Meis Brandbeveiliging vanaf 3 juli officieel deel uitmaakt van Sansidor.

Over Meis Brandbeveiliging

Meis Brandbeveiliging (www.meis-brandbeveiliging.nl) verzorgt een breed scala aan (repeterende) inspecties en keuringen, gericht op brandveiligheid. Denk hierbij aan de jaarlijkse keuringen van blusmiddelen, noodverlichting en het keuren en onder druk testen van droge blusleidingen. Ook verzorgt Meis (en dit is daarmee een nieuwe activiteit voor Sansidor!) trainingen zoals BHV-opleidingen. Vanuit haar kantoor in Gorinchem werkt Meis door heel Nederland.

Over Sansidor

Dit past natuurlijk perfect bij de groeiambitie van Sansidor, een TIS onderneming wat staat voor Testen, Inspecteren & Services. Binnen onze 4 clusters werken we aan veiligheid, gezondheid en duurzaamheid, gericht op gebouwen & installaties en ruimtes waar mensen wonen, werken of verblijven:

  • Waterveiligheid
  • Elektra- keuringen & inspecties
  • Gebouw integriteit
  • Brandveiligheid

En met 2 mooie niches op Infectiepreventie en Luchtonderzoeken. We groeien autonoom met veelal zelfstandig werkende organisatie, gericht op lokaal ondernemerschap, we sturen op onderlinge samenwerking en bieden centrale borging & ondersteuning. Daarnaast voegen we actief bedrijven toe middels overnames (Nu in Nederland, maar binnenkort ook in Duitsland). We noemen dit “Buy and Build Together” en ons motto luidt: “Ensuring a safe and healthy environment.”

Veelal zelfstandig met ondersteuning

Meis Brandbeveiliging zal haar activiteiten voortzetten zoals haar klanten gewend zijn, met dezelfde gedreven collega’s, dezelfde kwaliteit, vanuit dezelfde locatie en de betrokkenheid van de directeur Dennis van der Meis blijft de komende periode onveranderd. Sansidor gaat helpen en ondersteuning bieden, laat het specialisme en de uitvoering bij de onderneming en kijkt mee in de omliggende processen en secundaire zaken.

Wat zegt Dennis van der Meis

Directeur van Meis Brandbeveiliging, Dennis zegt hierover: “De achterliggende maanden waren intensief en ik ben erg blij dat we nu kunnen zeggen onderdeel van Sansidor te zijn. Dit geeft mij als ondernemer meer rust en vooral hernieuwde energie om me op termijn nog meer te richten op opdrachtgevers; samenwerking met de andere specialisten; en kan ik me op termijn nog meer richten op de techniek van ons mooie vak. De komende periode zal er niet heel veel anders worden en samen met Sansidor en de andere – nu zuster –  bedrijven gaan we kijken waar ondersteuning mogelijk is. Mooi voor alle collega’s en tegelijk kunnen we onze opdrachtgevers nu nog meer diensten aanbieden”.

Wat Zeggen Dave, Frido en Udo

Dave van Zanten (CFO), Frido de Vries (COO) en Udo Waltman als CEO van Sansidor, vertellen: “we zijn erg blij met deze 2e overname van 2024. Het geeft meer volume op onze brandveiligheid activiteiten en een mooie eerste stap in repeterende veiligheidstrainingen. Deze overname sluit na een intensieve voorbereiding met Dennis van der Meis en zijn adviseurs goed aan bij onze groeiambities, een mooie stap voorwaarts in onze ontwikkeling. We kijken uit naar de samenwerking met nieuwe opdrachtgevers, de voortdurende betrokkenheid van Dennis en uiteraard naar de samenwerking met onze nieuwe collega’s!”

Deel dit nieuwsbericht op Social Media