PERSBERICHT: De (brand)veiligheid onderneming Polmai Brandbeveiliging bundelt de krachten met Sansidor. Welkom bij de familie!

1 december 2023

We zijn erg trots en verheugd om aan te kunnen kondigen dat Polmai Brandbeveiliging vanaf nu deel uitmaakt van Sansidor. Als landelijk opererend bedrijf gevestigd in Barendrecht, is Polmai gespecialiseerd in (brand)veiligheid in zowel de maritieme sector als op land. Met een reeks aan keuringen, inspecties en metingen, service en onderhoud alsmede het leveren van materialen draag Polmai dagelijks bij aan een (brand) veilige (werk)omgeving.

Allemaal activiteiten die bijdragen aan de missie van Sansidor: het waarborgen van gezonde, veilige en duurzame gebouwen, schepen en installaties.

Ook deze 5e overname van 2023 sluit perfect aan bij de Sansidor strategie om een nog sterkere positie te verwerven op het gebied van gebouw, ruimte en installatie gerelateerde repeterende inspecties, adviezen en services in Nederland, En in de (nabije) toekomst ook in de buurlanden.

Polmai zal haar activiteiten voortzetten zoals haar klanten gewend zijn en de dagelijkse leiding blijft in handen van Pim Poppeliers. We kijken uit naar deze nieuwe samenwerking, de kansen die dit biedt voor onze opdrachtgevers en de mogelijkheden die we gezamenlijk kunnen benutten.

En het meest kijken we uit naar de samenwerking met de nieuwe groep collega’s!

De betrokkenen zeggen hierover:

Pim Poppeliers, “na een intensieve periode kijk ik ontzettend uit om samen met de Sansidor groep en de nieuwe zusterbedrijven verder te bouwen aan Polmai”. Ik ben er trots op om dit familiebedrijf met ruim 55 jaar historie – opgebouwd door mijn vader – nu onder te kunnen brengen bij Sansidor en tegelijk betrokken te kunnen blijven. Dat mijn vader van 91 afgelopen donderdag bij de ondertekening aanwezig kon zijn was erg bijzonder en het maakte de cirkel rond. Op naar de volgende fase!

Over Sansidor: Sansidor is een snelgroeiend netwerk van bedrijven op het gebied van testen, inspecteren en services (TIS). Wij richten ons voornamelijk op veiligheid, gezondheid en duurzaamheid. Veel van onze diensten hebben een repetitief karakter en zijn gericht op gebouwen, installaties en ruimtes waar mensen wonen, werken of verblijven. (En nu ook op in schepen!) We groeien door het toevoegen van ondernemingen die een grote mate van zelfstandigheid behouden. We ondersteunen waar mogelijk en zoeken synergiekansen tussen de bedrijven. Hierdoor bieden we een interessant platform voor al onze collega’s en kunnen we onze opdrachtgevers steeds bredere diensten aanbieden. We noemen dit “Buy and Build together”. Sansidor is een investering van HC Partners en ons motto luidt: “Ensuring a safe and healthy environment.”

Udo Waltman, Dave van Zanten Frido de Vries,  Management van Sansidor, delen verheugd het nieuws mee dat Polmai Brandbeveiliging nu onderdeel is geworden van Sansidor. “Ook deze overname sluit perfect aan bij onze groeiambities. Het stelt ons in staat om zowel onze wens te vervullen om meer brandveiligheid diensten te kunnen bieden en tegelijk de kans krijgen om stappen te zetten in de maritieme sector.

Dit is de 5e overname van 2023 en we verwachten begin 2024 ook toevoegingen te mogen doen. Met deze overnames, maar tegelijk ook door goed te kijken naar de interne organisatie in relatie tot de omvang die we inmiddels hebben, willen we verder groeien. We kijken uit naar de samenwerking met Polmai.

Deel dit nieuwsbericht op Social Media