(TOEKOMSTIGE) COLLEGA’S

Jouw enthousiasme, onze collectieve kracht

Natuurlijk communiceren, interacteren en praten we op allerlei verschillende manieren met onze huidige en toekomstige collega’s. Deze pagina is 1 van de manieren. Vanuit het principe dat we A) niets te verbergen hebben en B) we net zo veel waarden hechten en aandacht willen geven aan toekomstige collega’s als onze huidige toppers, plaatsen we hier en op onze nieuws item pagina informatie die voor beide groepen van belang is. Check deze pagina’s regelmatig om op de hoogte te blijven over ontwikkelingen op organisatieniveau en voor andere relevante informatie voor (toekomstige) collega’s.

Enthousiasme als basis

Onze klanten kiezen heel bewust voor het overkoepelende merk Sansidor en de bedrijven die ons merk vertegenwoordigen. Het draait bij ons dus allemaal om relaties, expertise en kennis. Aan jou om met jouw enthousiasme voor het vak deze kernwaarden verder uit te bouwen. We waarderen het alleen maar als je hier je persoonlijke draai aan geeft.

Samen versterken we elkaar

Je staat er bij Sansidor zeker niet alleen voor. We zijn een groep vooruitstrevende bedrijven, die elkaar allemaal versterken. Dag in, dag uit. Je krijgt dus volop kansen om jezelf te ontplooien. Dat kan door jezelf in je eigen vakgebied te ontwikkelen, maar ook door op termijn je vleugels uit te slaan binnen het snelgroeiende netwerk.

Onze werkwijze?

Sansidor zelf bemoeit zich zo min mogelijk met jouw werk, je specialisme en je manier van uitvoering. De verantwoordelijkheid hiervoor ligt bij het individuele bedrijf waarvoor je werkt. Als Sansidor-groep zorgen we er wel voor dat alle randvoorwaarden goed geregeld zijn. We zijn een relatief jonge organisatie, dus nog niet alles is uitgekristalliseerd en werkt feilloos. Zie het vooral als een gezamenlijk groeipad, waar je ook zelf invloed op uitoefent.

Nieuwe content

We houden je via deze pagina op de hoogte van leuke, interessante of relevante ontwikkelingen binnen Sansidor. Kijk als directe collega dus regelmatig op deze pagina. Wil je graag bij ons komen werken? Houd onze vacatures en de verhalen op deze pagina in de gaten. Dit is namelijk de plek waar we huidige en toekomstige collega’s willen inspireren. Is er bij de onderliggende merken op het moment geen geschikte baan voor je? Geen nood, er komt vast en zeker een mooie kans voorbij.

Vacatures Sansidor

Kijk regelmatig op de websites van onze onderliggende merken én op onze social media-platforms voor actuele vacatures.

Sowieso zijn we bij Sansidor op zoek zijn naar getalenteerde en enthousiaste collega’s.

Schroom dus niet om een open sollicitatie te sturen: info@sansidor.nl. Of contact ons via onze LinkedIn-pagina

Live blog

Regelmatig posten we berichtjes voor alle Sansidor collega’s.
Geheimen kennen we niet, dus openbaar voor iedereen te zien.

Sansidor HR en communicatie AppT
7 april 2021
Morgen gaat de HR en communicatie App van Sansidor live. Let op je mailbox voor de inloggegevens

WWW.GEZONDHEIDSKLACHTEN.NL
16 september 2020
Goedemorgen Collega’s, vandaag gaat ons nieuwe Sansidor platform: www.gezondheidsklachten.nl live. Interessant en leuk om te volgen! (P.s. wil je je netwerk aub actief uitnodigen om ons LinkedIn bedrijfspagina te volgen: https://www.linkedin.com/company/sansidor , dank je wel).

COMMERCIEEL TALENT
11 september 2020

Hi Collega’s, we zoeken een COMMERCIEEL TALENT BIJ IMMOLAB. Iemand die het gaaf vindt om te scoren, klanten te woord te staan, klanten actief te bellen en de verwerking te doen. Ken je iemand in je omgeving die het (binnendienst) sales vak kent of wilt leren? Let us know! Nog een fijne vrijdag en daarna een goed (en warm) weekend gewenst.

ISO AUDIT HCN
9 september 2020

Vandaag de jaarlijkse ISO audit bij Hygiene Consult Nederland. SUCCES YVONNE & NICOLETTE. Wisten jullie dat we voor meer dan 15 verschillende normen gecertificeerd of geaccrediteerd zijn!