3e dinsdag: De Dag VAN GEBOUWCOMPLIANCE

26 juni 2023

Bekijk hier de aftermovie:

Op de Dag van GebouwCompliance draait het allemaal om de vraag ‘Hoe blijf jij als gebouweigenaar, facilitair manager of exploitant grip en inzicht houden in alle aspecten rondom gebouwveiligheid zonder dat claims en aansprakelijkheid boven je hoofd hangen?’. De dag van GebouwCompliance geeft je een breed overzicht én een dieper inzicht in wat er waar speelt in de wereld van gebouwveiligheid en -gezondheid. Van overheid tot verzekeraar, inspectiebureau, vastgoedeigenaar en installateur. Deskundigen inspireren jou met heldere perspectieven én met concrete kansen in de praktijk. Hoe zet je deze tsunami aan ontwikkelingen, kansen en uitdagingen om naar je eigen organisatie? Hoe zorgt GebouwCompliance voor jouw eigen ‘brand value’? Geeft het een concurrentievoorsprong? Welke gevolgen heeft de deregulering vanuit de overheid? Hoe gaan verzekeraars zich opstellen? Welke kosten kan ik besparen?

De noodzaak van veilige, gezonde en leefbare gebouwomgevingen raakt dagelijks iedere burger. De overheid eist een absolute waarborg via verplichte wetgeving en scherpt haar doelen steeds verder aan. Organisaties die daar onzorgvuldig mee omgaan verliezen in sneltreinvaart hun bestaansrecht en hun ‘license to operate’. Essentieel onderdeel hierbij is GebouwCompliance. Betrouwbare data en snel inzicht in de status van je gebouwveiligheid speelt hierbij een sleutelrol.

De Dag van GebouwCompliance is exclusief toegankelijk voor deelnemers op basis van persoonlijke uitnodiging. De Dag van GebouwCompliance start om 16:00 uur en onder het genot van een heerlijk diner komen de sprekers aan het woord en kan er met de aanwezige professionals volop kennis worden gedeeld.

Deel dit nieuwsbericht op Social Media