Entheq vanaf heden onderdeel van Sansidor!

2 mei 2023

We zijn erg verheugd te kunnen vermelden dat Entheq vanaf 1 mei 2023 ook onderdeel van Sansidor is geworden! Entheq is gevestigd in Oldenzaal, werkt landelijk en is specialist op elektra keuringen en inspecties. Met een mooi specialisme in de inspecties in ziekenhuizen, maar ook breder inzetbaar als specialist in het werkveld. Deze overname past perfect binnen de strategie om op een aantal gebouw gebonden inspecties, controles en adviezen een nog stevigere positie te krijgen in Nederland (en daarbuiten). Naast onze specialismen op infectiepreventie en lucht onderzoeken, groeien we stevig met onze divisies Waterveiligheid, brandveiligheid en elektra keuringen en inspecties. Entheq blijft haar eigen werkzaamheden continueren zoals de klanten gewend zijn en ook de betrokkenheid van de oprichter Martin Breukers blijft onveranderd. We kijken uit naar deze nieuwe samenwerking, de kansen hiervan voor onze klanten en de stappen die we kunnen maken in onderlinge samenwerkingen binnen de “divisie” elektra inspecties. En natuurlijk kijken we vooral uit naar de samenwerking met en tussen de nieuwe collega’s.

Over Entheq

Entheq heeft een lange historie als inspectiebedrijf binnen het thema veiligheid en dan vooral op het gebied van elektrische installaties, zonnepaneelkeuringen en inspecties van gebouw gebonden installaties. Voor verschillende markten en sectoren en met een groot specialisme in inspecties binnen ziekenhuizen. Daarnaast verzorgt Entheq gelieerde trainingen en adviezen. Entheq is gevestigd in Oldenzaal en landelijk inzetbaar.

Martin Breukers – directeur – “Onderdeel worden van Sansidor geeft ons een aantal mooie kansen. We kunnen op termijn gebruik maken van de ondersteuning die Sansidor kan bieden op zaken zoals financiële zaken, IT en personeelszaken. De samenwerking met de andere merken stelt ons in staat om onze relaties nog beter te bedienen en vooral breder van diensten te voorzien. Het feit dat er voor de onderneming en vooral voor de collega’s weinig verandert spreekt mij erg aan in het model van Sansidor en geeft mij tegelijkertijd als persoon de mogelijkheid om weer met het met het echte vak bezig te zijn en iets minder met algemene zaken. Ik ben en blijf techneut.

Over Sansidor

Sansidor is een snelgroeiend netwerk van TIS (testen, inspecteren en services) bedrijven. We richten ons vooral op de thema’s veiligheid, gezondheid en duurzaamheid. Veel van onze diensten hebben een repeterend karakter en zijn vaak geënt op gebouwen en ruimtes waar mensen wonen, werken of verblijven. We groeien door het toevoegen van ondernemingen welke een grote mate van zelfstandig behouden. We ondersteunen waar mogelijk en zoeken synergie kansen tussen de bedrijven. Zo bieden we een interessante basis voor alle collega’s en kunnen we onze opdrachtgevers steeds breder voorzien van diensten. We noemen dit Buy and Build together. Sansidor is een investering van HC Partners en ons motto is: Ensuring a safe and healthy environment.

Udo Waltman – CEO – Na een intensieve voorbereiding met Martin en zijn adviseurs zijn we verheugd te kunnen melden dat Entheq onderdeel is geworden van Sansidor. Deze overname past perfect binnen onze groeiambitie en in het plaatje om op elektra keuringen en inspecties een steeds bredere portefeuille aan diensten en bedrijven te kunnen onderbrengen bij Sansidor. In 2022 zijn we snel gegroeid met het toevoegen van 5 nieuwe collega-bedrijven en de ambitie voor 2023 is zeker niet minder. Met de toevoeging van Entheq zetten we daarin een mooie stap. We kijken uit naar de samenwerking met de nieuwe opdrachtgevers, met Martin als verkoper en zijn blijvende betrokkenheid & natuurlijk onze nieuwe collega’s!

Deel dit nieuwsbericht op Social Media