MET OVERNAME IGN OMARMT SANSIDOR ELEKTRA-KEURINGEN

3 april 2022

Met gepaste trots mag Sansidor de vakmensen van Inspectie Groep Nederland (IGN+SPM) volwaardig lid noemen van de Sansidor-club! IGN is een kwaliteit gedreven, technische inspecteur met een gezonde dosis flair die perfect past binnen het dienstenaanbod van Sansidor.

Binnen de zes sectoren waarin Sansidor actief is – lucht, water, brand, elektra, infectiefectiepreventie en SCIOS-inspecties – ontbrak nog een sterke specialist in de elektra-inspecties en -keuringen (o.a. om brand mee te voorkomen). IGN verzorgt al sinds 1992 technische diensten door het hele land met inspecties van elektrotechnische installaties en middelen, waar bijvoorbeeld thermografische camera’s ook deel van uit maken.

Nu IGN onderdeel is geworden van Sansidor, kunnen klanten van alle Sansidor-bedrijven gebruik maken van de kennis en kunde van IGN. Dat past binnen de Buy & Build. Together-strategie die Sansidor voert, zo vertelt Udo Waltman, directeur van Sansidor: “We willen binnen ons TIC-netwerk een breed portfolio aan sterke, lokale ondernemingen opbouwen. Zo’n partij is IGN precies: kundig, efficiënt en geliefd door een breed klantenbestand. Samen willen we daarop verder bouwen en de kracht van het totale netwerk benutten.”

Marcel Vermeiren en Jan van Kessel, beiden directeur bij IGN, blijven nauw betrokken bij IGN. Vermeiren: “De dienstverlening naar onze klanten staat altijd op 1, ook binnen deze overname. Sansidor biedt ons de mogelijkheid om met de schaalgrootte en kennisdeling van een grotere club tóch de service en het groepsgevoel van een zelfstandige ondernemende speler te behouden. Dat is voor ons, onze medewerkers en onze klanten simpelweg fantastisch.”

Sansidor blijft zo groeien, verder ontwikkelend binnen de branche Testen, Inspectie & Certificatie. Ook het komende jaar hoopt Sansidor nieuwe spelers toe te voegen aan het team van specialistische bedrijven uit heel Nederland.

Wil je ook kennismaken of heb je vragen naar aanleiding van bovenstaand bericht? Met een e-mail naar info@sansidor.nl heb je snel de juiste persoon te pakken.

www.ign-nl.com
www.sansidor.com

Deel dit nieuwsbericht op Social Media