PERSBERICHT: KK Brandertechniek en Sansidor bundelen de krachten, welkom bij de Sansidor-familie!

15 augustus 2023

Vught, 15 augustus 2023 – Met grote blijdschap en trots kondigen wij aan dat K.K. Brandertechniek vanaf 18 juli 2023 officieel deel uitmaakt van Sansidor. Als landelijk opererend bedrijf gevestigd in Vught, heeft K.K. Brandertechniek zich gespecialiseerd in service, keuringen, inspecties en (periodiek) onderhoud van ketels, branders en klimaatinstallaties. Ze bieden expertise op diverse gebieden, waaronder de inspectieschema’s SCIOS Scope 1 t/m 10 en 14. Voeren onderhoud en reparaties aan ketels, als ook het uitvoeren van emissie-metingen. De activiteiten zijn naast Nederland ook in België, waar onze monteurs de erkenning hebben voor technicus gasvormige en vloeibare brandstoffen. Veel activiteiten die toewerken aan het waarborgen van gezonde, veilige en duurzame gebouwen en installaties.

Deze overname sluit perfect aan bij onze strategie om een nog sterker positie te verwerven op het gebied van gebouw gerelateerde inspecties en services in Nederland, en in de toekomst ook in de buurlanden. Naast onze niche specialismes op luchtonderzoeken en infectiepreventie, groeien we stevig door op de vakgebieden ketel en klimaatinstallaties, elektra keuringen, waterveiligheid en (houd ons de komende periode in de gaten……. 😊) op brandveiligheid.

K.K. Brandertechniek zal haar activiteiten voortzetten zoals haar klanten gewend zijn, en de betrokkenheid van de verkopende eigenaar, Antoon Ketelaars, blijft de komende periode onveranderd. We kijken uit naar deze nieuwe samenwerking, de kansen die dit biedt voor onze klanten en de mogelijkheden die we gezamenlijk kunnen benutten, zeker in samenwerking met Gevotec.

Bovendien verheugen we ons vooral op de samenwerking met en tussen onze nieuwe collega’s.

Over KK Brandertechniek is al vele jaren actief als specialist binnen het vakgebied branders, ketels en klimaatinstallaties. Met klanten in zowel de installatiebranche als wel eindgebruikers in de bijvoorbeeld de industrie zorg en vastgoed. Met veel repeterende activiteiten als onderhoud, reparaties en keuringen & inspecties volgens een scala aan SCIOS-inspectie certificatieschema’s 1 t/m 10 en 14. Een hecht en specialistisch team voert de werkzaamheden uit in voornamelijk Nederland en een deel in België.

Antoon Ketelaars, directeur van K.K. Brandertechniek, zegt hierover: ” Ik ben verheugd we onderdeel zijn geworden van Sansidor. Dit biedt ons mooie kansen! We kunnen profiteren van hun ondersteuning bijvoorbeeld op het gebied van financiën, IT, marketing of personeelszaken. Ook kunnen we samenwerken met andere merken, waardoor we onze relaties nog beter van dienst kunnen zijn met een breder scala aan diensten.

Wat mij enorm aanspreekt in het Sansidor-model, is dat er relatief weinig verandert voor ons bedrijf en vooral voor ons als collega’s. Dit geeft ons de ruimte om ons te blijven richten op waar we goed in zijn, terwijl ik persoonlijk de mogelijkheid heb om me ook op andere zaken te concentreren.

Ik zie veel potentie in deze samenwerking en ben ervan overtuigd dat dit ons als team sterker zal maken. Ik wil iedereen bedanken voor de voortdurende steun en ik kijk uit naar een succesvolle toekomst samen met Sansidor”.

Over Sansidor Sansidor is een snelgroeiend netwerk van bedrijven op het gebied van testen, inspecteren en dienstverlening (TIS). Wij richten ons voornamelijk op veiligheid, gezondheid en duurzaamheid. Veel van onze diensten hebben een repetitief karakter en zijn gericht op gebouwen en ruimtes waar mensen wonen, werken of verblijven. We groeien door het toevoegen van ondernemingen die een grote mate van zelfstandigheid behouden. We ondersteunen waar mogelijk en zoeken synergiekansen tussen de bedrijven. Hierdoor bieden we een interessant platform voor al onze collega’s en kunnen we onze opdrachtgevers steeds bredere diensten aanbieden. We noemen dit “Buy and Build together”. Sansidor is een investering van HC Partners en ons motto luidt: “Ensuring a safe and healthy environment.”

Udo Waltman, Directeur van Sansidor, deelt verheugd het nieuws mee dat K.K. Brandertechniek nu onderdeel is geworden van Sansidor. Deze overname sluit na een grondige voorbereiding met Antoon en zijn adviseurs perfect aan bij onze groeiambities. Het stelt ons in staat om een steeds breder scala aan diensten en bedrijven op het gebied van brandertechniek, ketels en klimaatinstallaties aan te bieden vanuit Sansidor.

In 2022 hebben we een snelle groei doorgemaakt door vijf nieuwe collega-bedrijven aan ons portfolio toe te voegen. Onze ambities voor 2023 zijn eveneens fors. Met de toevoeging van K.K. Brandertechniek zetten we opnieuw een belangrijke stap voorwaarts in onze ontwikkeling. We kijken uit naar de samenwerking met nieuwe opdrachtgevers, de voortdurende betrokkenheid van Antoon en uiteraard naar de samenwerking met onze nieuwe collega’s!

Deel dit nieuwsbericht op Social Media