SANSIDOR GROEIT MET DE OVERNAME VAN KEURING SERVICE NEDERLAND IN HET VAKGEBIED ELEKTRA KEURINGEN EN INSPECTIES

25 augustus 2022

Met gepaste trots mogen wij Keuring Service Nederland (KSN) welkom heten als zelfstandig onderdeel van Sansidor! KSN verzorgt een breed scala aan elektra keuringen en inspecties naar elektrische installaties, zonnepanelen en gereedschap, naast de controle van blusmiddelen en valbeveiliging. Middels deze overname verbreden we onze landelijke aanwezigheid fors en verdubbelen we het aandeel van elektra keuringen binnen ons groeiende portfolio.

Sansidor is de overkoepelde organisatie van een groep zelfstandige bedrijven. Veelal inspectie en advies bedrijven gericht op gezonde, veilige & duurzame gebouwen en ruimtes waarin mensen verblijven. De pijlers van de dienstverlening is gericht op: Waterveiligheid, luchtonderzoek, brandpreventie, infectiepreventie, gas-, olie-, bio-, & klimaatinstallatie inspecties en elektra keuringen.

Binnen dit laatste segment past de overname van KSN perfect. De toevoeging van KSN geeft ons de mogelijkheid om onze klanten een nog bredere basis te bieden en capaciteit toe te voegen om elektra-gerichte inspecties af te nemen. Denk hierbij aan:

  • Elektrische installaties (NEN 1010, diverse SCIOS Scopes)
  • Zonnepanelen
  • Elektrisch gereedschap en middelen (NEN 3140)
  • Brandblussers en valbeveiliging
  • Thermografie scans

Nu KSN onderdeel is geworden van Sansidor, kunnen klanten van alle Sansidor-bedrijven gebruikmaken van de kennis en kunde van deze mooie onderneming. Dat past binnen de Buy & Build Together-strategie die Sansidor voert, zo vertelt Udo Waltman, directeur van Sansidor: “We zijn erg verheugd om KSN met haar specialisten toe te mogen verwelkomen. We hadden veel behoefte aan een tweede sterk merk op elektra keuringen en geografische spreiding van deze activiteiten. Dat is op deze manie perfect ingevuld. Ook de innovatieve benadering in het voorkomen van stalbranden spreekt ons aan. Hierover binnenkort meer”.

Karlo Rosing blijft nauw betrokken bij de onderneming en zal zich met ondersteuning van Sansidor op termijn weer meer kunnen gaan richten op het vakspecialisme.  Rosing: “In de zoektocht naar een partij die goed is voor de collega’s; ons specialisme waardeert; en mij de ruimte geeft betrokken te blijven en op termijn me weer meer op het vakspecialisme te richten heb ik in Sansidor een goede partner gevonden. Ook het persoonlijke contact en no nonsens aanpak sprak mij aan en past goed bij onze onderneming, de collega’s en – uiteraard belangrijk – bij onze opdrachtgevers”.

Sansidor blijft zo groeien, verder ontwikkelend binnen de branche Testen, Inspecteren & Certificeren. Ook de komende periode hoopt Sansidor nieuwe spelers toe te voegen aan het team van specialistische bedrijven uit heel Nederland.

Wil je kennismaken of heb je vragen naar aanleiding van bovenstaand bericht? Met een e-mail naar info@sansidor.nl heb je snel de juiste persoon te pakken.

www.keuringservicenederland.nl

www.sansidor.com

Deel dit nieuwsbericht op Social Media