SANSIDOR VERBREEDT HAAR DIENSTVERLENING MET DE OVERNAME VAN GEVOTEC

22 augustus 2022

SANSIDOR VERBREEDT HAAR DIENSTVERLENING MET DE OVERNAME VAN GEVOTEC
[Gas-, olie- & bio installaties, branders, klimaatinstallaties, EPDB-inspecties en NEN 2767]

22 augustus 2022

Met gepaste trots mag Sansidor de vakmensen van Gevotec (en Gevotec Industrie) volwaardig lid noemen van de Sansidor Groep. Gevotec is een kwaliteit gedreven, no nonsens technisch inspecteur met een perfecte toevoeging aan het dienstenpallet van Sansidor. Het inspectiebedrijf gericht op veilige en gezonde / duurzame gebouwen.

Binnen de zes sectoren waarin Sansidor actief is – lucht, water, brand, elektra, infectiepreventie en SCIOS-inspecties – ontbrak nog een sterke specialist in de keuringen en inspecties van o.a. olie-, gas-, & bio installaties, klimaatinstallaties en branders.  Gevotec verzorgt al jaren technische dienstverlening door het hele land met inspecties gericht op deze installaties en bijbehorende adviezen en werkzaamheden.

Nu Gevotec onderdeel is geworden van Sansidor, kunnen opdrachtgevers van alle Sansidor-bedrijven gebruikmaken van de kennis en kunde van Gevotec. Dat past binnen de Buy & Build. Together-strategie die Sansidor voert, zo vertelt Udo Waltman, directeur van Sansidor: “We willen binnen ons TIC-netwerk een breed portfolio aan sterke, lokale ondernemingen opbouwen. Zo’n partij is Gevotec precies: kundig, pragmatisch en geliefd door de no nonsens aanpak voor haar opdrachtgevers. Samen willen we daarop verder bouwen en de kracht van het totale netwerk benutten”.

Gerrit Ten Voorde blijft als directeur nauw betrokken bij Gevotec en zal zich naast de algehele bedrijfsvoering op middellange termijn ook weer meer gaan richten op het vak, het specialisme van de uitvoering en collega’s begeleiden.  Ten Voorde: “De dienstverlening naar onze klanten staat altijd op nummer 1, ook binnen deze overname. Sansidor biedt ons de mogelijkheid om met de schaalgrootte en kennisdeling van een grotere club tóch de service en het groepsgevoel van een zelfstandige ondernemende speler te behouden. We krijgen goede ondersteuning op de zogeheten secundaire bedrijfsvoering en het specialisme blijft bij ons. Zo kan ik, ook binnen de beoogde groei, me als persoon toch ook weer meer richten op het specialisme en ons mooie vak.

Sansidor blijft groeien en zich verder ontwikkelen binnen de branche Testen, Inspectie & Certificatie. Ook het komende jaar hoopt Sansidor nieuwe spelers toe te voegen aan het team van specialistische bedrijven uit heel Nederland.

Wil je kennismaken of heb je vragen naar aanleiding van bovenstaand bericht? Met een e-mail naar info@sansidor.nl heb je snel de juiste persoon te pakken.

Meer informatie over Gevotec en de dienstverlening: www.gevotec.nl

Deel dit nieuwsbericht op Social Media