Tensen & Nolte geeft ondersteuning COVID-19 preventie in Suriname

24 augustus 2020

In de maanden juli en augustus 2020 zijn 2 collega’s van Tensen & Nolte, Margriet en Liesbeth, mede op verzoek van buitenlandse zaken, afgereisd voor enkele weken naar Suriname. De hulp van diverse specialisten waaronder onze deskundige infectiepreventieadviseurs werd ingeroepen om op lokaal ziekenhuislocaties in Suriname ondersteuning te bieden. Ondersteuning midden in de uitbraak van CIVOd-19 binnen de woekerende pandemie, ook in Suriname.

Onze rol

Onze rol was de kennis van infectiepreventie over te dragen en de lokale specialisten te helpen en te ondersteunen. Van het delen van kennis, het geven van trainingen, tot het mee opzetten van het persoonlijke beschermingsmiddelen regiem en beleid. Bijzonder werk en veel waardering dat we deze ondersteuning mochten geven.

Een korte impressie middels een foto video presentatie is hier te vinden met de uitleg: FOTO-VIDEO PRESENTATIE werkzaamheden in Suriname van het specialisten “team-1” met Margriet Tensen van Tensen & Nolte als deskundige infectiepreventie, met als inzet om COVID-19 besmettingen mee te beheersen. Geeft een goede indruk van de activiteiten ter plaatse.

Deel dit nieuwsbericht op Social Media