SANSIDOR BREIDT EXPERTISE UIT MET SLIM LEGIONELLABEHEER

20 april 2022

Sansidor is dolblij de vakmensen van Xigna volwaardig lid te mogen noemen van de Sansidor-club. Xigna is een bedrijf vol ‘WaterNERDS’, die een diepe passie hebben voor slim en veilig waterbeheer met lage operationele kosten. Sansidor is er van overtuigd  met deze nieuwe overname de dienstverlening binnen de waterveiligheidswereld verder te verbeteren en uit te breiden.

Binnen de zes sectoren waarin Sansidor actief is – lucht, water, brand, elektra, infectiefectiepreventie en SCIOS-inspecties – is Xigna met recht een sterke toevoeging. Als expertisebureau onderzoekt, inspecteert en adviseert Xigna op het gebied van waterveiligheid. De specialisaties legionella, zwembadwater en proceswaterbeheer zijn veelgevraagd.

Nu Xigna onderdeel is geworden van Sansidor, kunnen klanten van alle Sansidor-bedrijven gebruik maken van de kennis en kunde van Xigna. Dat past binnen de Buy & Build. Together-strategie die Sansidor voert, zo vertelt Udo Waltman, directeur van Sansidor: “We willen binnen ons TIC-netwerk een breed portfolio aan sterke, lokale ondernemingen opbouwen. Zo’n partij is Xigna precies: transparant, pragmatisch en vol passie. Samen willen we daarop verder bouwen en de kracht van het totale netwerk benutten.”

Erwin Nijlant en Clemens Stemerdink,  die de directie voeren bij Xigna, blijven nauw betrokken bij Xigna. Nijlant: “We noemen onszelf weleens OEN’en bij Xigna: Open, Eerlijk en Nieuwsgierig. We zijn blij dat Sansidor ook van die OEN’en zijn, en voelen ons dus helemaal thuis in het netwerk. We behouden onze hechte groep , en tegelijk maken we gebruik van de schaalgrootte en kennisdeling van een grotere club. Dat is natuurlijk fantastisch.”

Sansidor blijft zo groeien, verder ontwikkelend binnen de branche Testen, Inspectie & Certificatie. Ook het komende jaar hoopt Sansidor nieuwe spelers toe te voegen aan het team van specialistische bedrijven uit heel Nederland.

Wil je kennismaken of heb je vragen naar aanleiding van bovenstaand bericht? Met een e-mail naar info@sansidor.nl heb je snel de juiste persoon te pakken.

 

 www.xigna.nl

www.sansidor.com

Deel dit nieuwsbericht op Social Media